Redovna godišnja skupština Bokserskog saveza Srbije održana je u Privrednoj komori Beograda u utorak, 27.12.2016. godine. Bila je to treća po redu Skupština novog saziva, a protekla je u najboljem redu i prijateljskoj atmosferi.

Nakon što je otvorio sednicu, predsednik Bokserskog saveza Srbije Dragan Ignjatović dao je reč generalnom sekretaru Dragoljubu Radoviću, koji je prisutnima prezentovao finansijski izveštaj za 2016. godinu, kao i nacrt plana i programa za 2017. Finansijski izveštaj se odnosi na sedam miliona dinara koji su preko Olimpiljskog komiteta Srbije mogli biti utrošeni samo i isključivo na takmičenja i pripremu sportista. Treba istaći da kompletne troškove kancelarije saveza, kao i troškove plata zaposlenih snosi predsednik Dragan Ignjatović, iz razloga što Ministarstvo omladine i sporta ne zanimaju suspendovani savezi, kao ni način niti izvor njihovog funkcionisanja.

Razgovaralo se i na temu nove sednice Skupštine koja će biti organizovana početkom februara i sa samo jednom tačkom dnevnog reda: Usvajanje novog Statuta prilagođenog novom Zakonu o sportu Republike Srbije. Novi Statut biće objavljen na sajtu Bokserskog saveza Srbije do kraja ove godine.