Bokserski klub Vojvodina Spartak biće domaćin narednog sastanka Upravnog odbora Regionalne bokserske lige, a koji će se održati 20. februara u Novom Sadu. Biće to ujedno i poslednji sastanak svih predstavnika klubova učesnika pred početak takmičenja zakazan za 4. mart tekuće godine.

- Zadovoljstvo nam je da budemo domaćini predstojećem skupu na kom ćemo obaviti finalne pripreme za start takmičenja. Ostalo je još malo više od mesec dana do prvog udarca gonga i za sada sve ide po planu. Korak po korak obavljali smo sve planirane zadatke, pa tako s pravom očekujemo više nego uspešan početak – rekao je direktor kluba iz Novog Sada Milorad Reljić.

Predsednik Upravnog odbora Regionalne bokserske lige Jurica Runtić, istakao je da su svi članovi Upravnog odbora ispoštovali dogovoreno, te da je tako izuzetno zadovoljan angažmanom svih budućih učesnika.

- Sve ide kako bi trebalo biti i kada vidim ozbiljnost članova Upravnog odbora mogu samo izraziti veliku impresiju prema njima i siguran sam da idemo dobrim putem. Također želim istaknuti suradnju s nacionalnim savezima te se nadam još boljoj suradnji s njima. Idemo korak po korak, prva godina će biti teška i potrebno je uzajamno razumijevanje i poštivanje, ali već 2018. očekujem boom. Obzirom da idemo u Novi Sad, u grad odakle je sve počelo čast mi je što imamo priliku najaviti i početak lige u Novom Sadu te želim istaknuti jako dobru suradnju sa Miloradom Reljićem i Milanom Kozomarom.

U prvom kolu, a koje je na programu 4. marta, Slavija iz Banja Luke će dočekati Sesvete, Lazarevac će ugostiti Radnik iz Bijeljine, dok će Vojvodina Spartak gostovati ekipi Pink Panter iz Štipa. Slobodan će biti tim iz Loznice.