Nakon što je 25. januara u Beogradu organizovano licenciranje bokserskih trenera, za sledeću subotu zakazan je još jedan termin. Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da prisusutvuju seminaru koji je organizovan na Fakultetu za sport Univerzitet Union – Nikola Tesla i na taj način budu licencirani od strane Bokserskog saveza Srbije, moćiće da to urade naredne subote na istom mestu.

- Za ovaj drugi termin, za sada, ima prijaveljenih oko dvadeset trenera. Kao što znate, prethodnog puta prisustvovalo je preko 120 sportskih stručnjaka, što je bilo veliko iznenađenje za sve. Meni je izuzetno drago da su ljudi koji se bave trenerskim poslom pokazali interesovanje i odazvali se pozivu. Iskreno se nadam da će veliki broj njih prisustvovati i besplatnim stručnim seminarima koji su, u saradnji sa Fakultetom za sport Univerzitet Union – Nikola Tesla, dogovoreni za tekuću godinu. Na zahtev određenog broja uglavnom mlađih trenera, prvi seminar će biti organizovan već krajem februara – rekao je Dragoljub Radović.

Drugi termin za licenciranje bokserskih trenera zakazan je za subotu u 12:00 časova na Fakultetu za sport Univerzitet Union – Nikola Tesla, ulica Narodnih heroja 30/I.