Direktor Regionalne bokserske lige i AIBA supervizor Dragoljub Radović boraviće narednog vikenda u Bijeljini. Razlog tome biće seminar za sudije i supervizore na nacionalnom nivou, a koji će u organizaciji Bokserskog saveza Bosne i Hercegovine biti održan u subotu. Ovaj seminar će za glavni cilj imati upoznavanje službenih lica sa izmenjenim AIBA Tehničkim pravilima i Pravilima takmičenja, kao i Propozicijama Regionalne bokserske lige koja će startovati za desetak dana.

„Rado sam se odazvao pozivu g. Milenka Tomića i mislim da je ovo odličan potez s obzirom da će veliki broj službenih lica biti delegiran za Regionalno takmičenje. Ovo će biti odlična prilika da se, kao direktor lige, upoznam sa svim službenim licima koje nisam imao prilike da sretnem do sada, a što je za mene, kao nekog ko će vršiti delegiranje, veoma važno. Siguran sam da će ovaj seminar biti organizovan na visokom nivou, a takođe verujem da će se u Bijeljini pojaviti veliki broj sudija i supervizora“, kaže Radović.

Seminar u Bijeljini neće biti jedini kada je u pitanju naš region.

„Osim Bijeljine, isti seminar ćemo organizovati u Štipu - Makedonija, već sledećeg vikenda. Regionalna bokserska liga je takmičenje u koje se mnogo ulaže i u koje svi verujemo. Svi mi koji smo uključeni očekujemo da ova premijerna sezona svim državama učesnicama donese mnogo toga dobrog i pozitivnog kada je boks u pitanju, kao i da naredna godina bude još bolja i kvalitetnija. Iz tog razloga ulažemo veliki napor da radimo na svim segmentima i za sada sve ide po planu“, istakao je Radović.