Bokserski klub „G&F“ iz Trstenika biće domaćin bokserske revije koja će se naredne subote održati u ovom gradu. Ovaj klub kao tehnički organizator, uz pomoć Bokserskog saveza Šumadije, dočekaće takmičare i takmičarke u svim uzrastima, kako iz ovog regiona, tako iz cele Srbije. Takođe, dobrodošli su i bokseri iz regiona.

Biće ovo idealna prilika da svi takmičari u uzrastu mladih i seniora testiraju svoju formu pred Pojedinačno prvenstvo Srbije, a koje će se održati u Valjevu od 16. do 19. marta. Ujedno, biće ovo i prvo boksersko takmičenje u ovoj godini kada je u pitanju šumadijski okrug. Naredna revija zakazana je za poslednji vikend u martu, odmah nakon državnog prvenstva i održaće se u Kragujevcu.

„Kao i uvek zadovoljstvo mi je da u Trsteniku okupim što veći broj boksera, trenera i bokserskih radnika. Koristim ovu priliku da pozovem sve zainteresovane da u subotu dođu u naš grad i uzmu učešće na manifestaciji koju organizujemo. Očekujem veliki odziv, kako klubova iz našeg regiona, tako i iz cele Srbije“, rekao je Veroljub Mandžukić, alfa i omega BK „G&F“ iz Trstenika.