Čak 17 prekida od ukupno 37 borbi viđeno je drugog dana Pojedinačnog prvenstva Srbije za mlade i elitu a koje se od 16. do 19. marta održava u Valjevu. Publika u sportskoj hali „15. septembar“ imala je priliku da vidi nekoliko odličnih mečeva, a sam kvalitet boksa je na solidnom nivou.

Kada su u pitanju mladi, veoma efektni bili su Smiljan Trajković, Andrija Janković, Dejan Dašić i Đorđe Bujišić, kao i Vojin Vujošević, koji nisu imali velikih poteškoća da se plasiraju dalje. U ovom uzrastu danas će na programu biti nekoliko šlager mečeva. U kategoriji do 49kg sastaće se Aleks Karamani i Rade Joksimović, zatim u 64kg Smiljan Trajković i Novica Jovanović, dok će u 69kg oba polufinala biti veoma zanimljiva. Vojin Vujošević boksovaće protiv Andrije Jankovića, dok će se Đorđe Bujišić sudariti sa Dejanom Dašićem.

Što se tiče seniora, najbolji meč, po mišljenju gledalaca, bio je između Denisa Memetovića i Stefana Čolovića u poluteškoj kategoriji. Zabeleženo je dosta prekida, a u današnjem polufinalu očekuju se dobre i zanimljive borbe.

Današnji program počinje u 13 časova, a publika će imati prilike da vidi 28 borbi. U nastavku možete naći rezultate drugog dana takmičenja, kao i program trećeg dana.uu

Rezultati drugog dana

Program za treći dan