U subotu 1. aprila lazarevačka publika će imati prilike da vidi meč između reprezentacija Srbije i Bugarske. Organizator ovog duela biće bokserski klub „Grejtest“, a koji je u gradu na Kolubari osnovan u toku minule godine. U zvaničnom delu programa planirano je osam borbi, dok će u uvodnim mečevima nastupiti članovi BK „Grejtest“.

Duel između Srbije i Bugarske održaće se u Sportskom centru „Kolubara“ sa početkom u 18 časova. Našu reprezentaciju predvodiće treneri Tomislav Antelj i Milan Piperski, a konačan spisak boksera koji će predstavljati Srbiju još uvek nije obelodanjen.

Kada je u pitanju BK „Grejtest“, u uvodnim borbama, protiv domaćih takmičara, nastupiće tri mlada boksera: Filip Mandić (64kg), Igor Miljanić (69kg) i Nikola Đuka (75kg), kao i seniori Nikola Ristić (60kg) i Nemanja Stolić (+91kg), a koji će snage odmeriti protiv takmičara iz Bugarske.

„U lazarevcu očekujemo pravi spektakl, veliki odziv publike i dobre borbe. Ovom prilikom želimo da, pored promocije našeg kluba i naših organizacionih sposobnosti, sugrađanima predstavimo i jedan vrhunski boks meč, a gostima, ujedno i svim akterima ove manifestacije, predstavimo naš grad i pokažemo se kao odlični domaćini. Pozivam sve ljubitelje boksa, kako iz Lazarevca tako i iz cele Srbije, da naredne subote dođu u Sportski centar Kolubara i prisustvuju jednoj lepoj sportskoj priredbi“, rekao je superteškaš BK „Grejtest“ Nemanja Stolić..