Srpski klubovi Loznica i Lazarevac Metalac boksovali su drugo kolo Regionalne bokserske lige minulog vikenda, dok je ekipa Vojvodina Spartak bila slobodna u drugoj rundi ovog takmičenja. Rezultat je bio polovičan, Loznica je kao domaćin slavila rezultatom 12:4, dok je Lazarevac Metalac na gostovanju u Zagrebu poražen 10:6.

Nakon što je bila slobodna u prvom kolu, Loznica je ovoga puta dočekala BK Slavija iz Banja Luke, koja nije imala sastav za pobedu protiv prošlogodišnjeg ekipnog prvaka Srbije. Slavija je bodove osvojila u kategoriji do 56kg, gde domaćin nije imao predstavnika, dok je u velteru Kovačević bio bolji od Jugovića rezultatom 2:1.

U Sesvetama mnogo neizvesniji duel i pravi spektakl koji je uživo prenošen i na TV SOS. Bodove za goste osvojili su Dušan Janjić (56kg), Aleksa Marković (75kg) i Milutin Stanković (+91kg), a viđena su i dva prekida u poluteškoj i teškoj kategoriji.

Na tabeli je na vodećoj poziciji trenutno BK Radnik iz Bijeljine, koji ima za nijansu bolji poen količnik od BK Sesvete. Treće kolo na programu je za dve nedelje. Vojvodina Spartak će u Subotici dočekati Radnik iz Bijeljine, Pink Panter će u Štipu ugostiti Sesvete, dok će se nedelju dana kasnije u Valjevu ekipa Lazarevac Metalac sudariti sa timom iz Loznice. U trećem kolu slobodna će biti Slavija iz Banja Luke.