U meču šestog kola Regionalne bokserske lige, a koja je počela 4. marta tekuće godine i u kojoj učestvuje sedam ekipa iz četiri države, ujedinjeni klub Lazarevac Metalac slavio je rezultatom 14:2 nad gostima iz makedonskog grada Štipa. Meč je održan u valjevskoj hali „15. septembar“ pred nekih 500 gledalaca.

Jedinu pobedu za goste ostvario je srednjaš Goce Janeski koji je rezultatom 2:1 bio bolji od Alekse Markovića iz Lazarevca. Svi ostali su, neki prekidom a neki na poene, poraženi.

Ekipa Lazarevac Metalac predstavlja fuziju dva kluba, BK Lazarevac i BK Metalac iz Valjeva, koji su se udružili da bi što bolje i kvalitetnije nastupali u Regionalnoj bokserskoj ligi. U ovom timu ima dosta dobrih boksera, prvaka države i aktuelnih reprezentativaca, koji iz kola u kolo domaćoj publici, kao i ljubiteljima boksa širom bivše Juge, donose dobar, kvalitetan i atraktivan boks. Trenutno se nalaze u gornjem delu tabele, ali sa ovakvom ekipom, Lazarevčani i Valjevci pokazuju da imaju veoma velike ambicije.

Pored njih, u Regionalnoj ligi učestvuju još dva kluba iz Srbije, BK Loznica, prošlogodišnji osvajač Prve bokserske lige Srbije, kao i BK Spartak iz Subotice, klub sa odličnom školom boksa i klub koji u svom timu ima najviše boksera iz sopstvenog pogona.

Rezultati: 56 kg – Dušan Janjić – Jasmin Miftar 2-0 (ABD/2), 60 kg – Siniša Beriša – Fardijan Jašarov 2-0 (ABD/1), 64 kg – Lazar Stanojević – Muhamed Kadrijev 2-0 (ABD/2), 69 kg – Nikola Živanović – bez takmičara 2-0 (bb), 75 kg – Aleksa Marković – Goce Janeski 0-2 (1-2), 81 kg – Geard Ajetović – Nikola Arsov 2-0 (ABD/2), 91 kg – Miljan Stevović – Marko Docić 2-0 (3-0), +91 kg Milutin Stanković – Dimitar Taškov 2-0 (3-0)