U bokserskoj sali BK Sloven iz Rume u nedelju je održana druga po redu bokserska revija Ljuba Vrapče. Učešće su uzeli takmičari iz Crne Gore, Slovenije i Srbije, a na programu je bilo dvadeset zvaničnih borbi i dva javna sparinga. Prisutno je bilo oko sto gledalaca a ceo događaj protekao je u jako lepoj atmosferi.

Iako je bilo nekoliko veoma dobrih borbi i u konkurenciji mladih (17 I 18 godina), kao i elite, trofeji za najbolje, uz prigodne poklone, dodeljeni su takmičarima mlađih uzrasnih kategorija. Tako je su trofeje za najborbeniji par dobili Stefan Krasnić (Lupus) i Pavle Božović (Budva), za najboljeg tehničara proglašen je Balša Božović (Budva), dok je najbolji bokser Dušan Vojvodić (Šajkaši).

Jedan od najboljih mečeva odboksovali su ‘omladinci’ Miloš Obadović (Rokica) i Milan Vranković (Kolubara), gde je za nijansu bolji ovoga puta bio bokser iz Loznice.

Takođe treba izdvojiti odličan performans Stefana Panića (Vukovi sa Drine) koji je savladao Slovenca Jan Sekola, i koji će se pridružiti seniorskoj reprezentaciji na predstojećim pripremama u Makedoniji i na Zlatiboru.

Od gostujućih boksera, ubedljivo najjači utisak je ostavio 19-godišnji srednjaš iz Budve Petar Marčić. Ovaj momak je odboksovao fenomenalan meč protiv odličnog Ognjena Raukovića iz Beočina i svojim nastupom bez dileme oduševio sve prisutne. Ali svaka čast i za boksera Cementa koji se sticajem slučaja našao u ovoj kategoriji od koga se najbolji rezultati očekuju u velteru. Na njega svakako treba obratiti pažnju u danima koji dolaze.

Još jedna lepa predstava organizovana od strane grupe zaljubljenika u plemenitu veštinu. Veliko hvala onima koju su volonterski odradili svoj deo posla: Bojanu Rakiti, Urošu Puškoviću, kao i sudijama Aleksandru Vučićeviću, Milošu Daniloviću, Lazaru Đuričiću i Milovanu Paniću. Sledeća revija Ljuba Vrapče planirana je za novembar u Prijepolju, dok je decembar dogovoren sa zrenjaninskim klubom Petrovgrad.

 

Rezultati