Bokserski klub Grejtest iz Lazarevca trenutno se nalazi na Kipru gde se od 19. do 23. oktobra održava međunarodni turnir Lemasia Box Cup. U Limasolu će boksovati: Junior Denis Miletić (66kg), mladi Nikola Đuka (75kg), i seniori Nikola Ristić (60kg) i Aleksandar Ćurčić (+91kg). Zajedno sa njima na Kipru se nalaze i treneri Nemanja Stolić i Miloš Galjak, kao i valjevski AIBA sudija Aleksandar Vučićević. Pored Srbije, učestvuju još i Irska, Egipat, Engleska, Izrael, Grčka i Kipar.

„Izuzetno mi je drago što smo u prilici da učestvujemo na ovom međunarodnom turniru. Prvi put smo stupili u kontakt sa predstavnicima kiparskog saveza pre meča Srbija – Bugarska koji smo organizovali u Lazarevcu. Dobili smo poziv i rado se odazvali. Za naš klub ovo je prvo učešće na nekom međunarodnom tunriru u inostranstvu, i siguran sam da ćemo se iz Limasola svi vratiti bogatiji za jedno novo iskustvo,“ rekao je najmlađi licencirani AIBA trener u Srbiji – Nemanja Stolić.

Najbolji sudija sa Pojedinačnog prvenstva Srbije u ovoj i prošloj godini, Aleksandar Vučićević, zadovoljan je odlaskom na Kipar. „Svaki međunarodni tunrir za mene predstavlja šansu da vidim, doživim i naučim nešto novo. Suđenje u mom slučaju nije samo hobi, već strast i velika ljubav, tako da se ovde, kao i svaki put, osećam kao riba u vodi.“